Detii deja un card?

Care sunt datele de logare?

Datele de logare prestabilite de sistem sunt:

Username-ul este reprezentat de CNP-Codul Numeric personal si se regaseste pe buletinul dvs de identitate.
Parola setata automat de sistem este reprezentata de codul de cifre de pe cardul dvs, fara ultima cifra (cifra de control)

Ce va ofera contul dvs online?

- Acces la coduri promotionale de reduceri online
- Posibilitatea de a va actualiza datele personale

Doriti un card de reduceri si un cont online?

Cititi informatiile din sectiunea Vreau card.

X

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Alianta Nationala a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX respecta si protejeaza dreptul la intimitate si viata privata a utilizatorilor site-ului sau. In acest sens, colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza acest site este facuta in conformitate cu legea nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal. De aceea depunem intregul efort necesar pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

Aceasta politica este parte integranta a Termenilor & Conditiilor de utilizare a acestui Website si  defineste informatiile pe care Alianta Nationala a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX le poate colecta si modul in care aceste informatii pot fi procesate. Acest document va ofera si instructiuni in cazul in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie colectate sau diseminate atunci cind vizitati site-urile SED LEX. Politica noastra va asigura ca informatiile date va raman in siguranta. Utilizand acest website acceptati aceasta politica. Daca nu sunteti de acord cu termenii, total sau partial, nu ar trebui sa folositi acest website.

Alianta Nationala a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal.

1. Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SED LEX are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe site-ul nostru informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.

Datele pe care le prelucram sunt doar cele oferite de dvs. Eventualul refuz al dvs. de a ne oferi datele solicitate determina imposibilitatea noastra de a va oferi serviciile solicitate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SED LEX si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerii contractuali ai operatorului, furnizorii de servicii si bunuri, societati bancare, autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15) si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin formularul de contact sau prin posta pe adresa societatii noastre. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Eventuala inregistrare a dvs. pe site-urile gestionate de SED LEX presupune luarea la cunostinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre SED LEX, in scopuri de marketing, publicitate si pentru a va putea livra comenziile efectuate pe site.

2. Informatii generale colectate de Alianta Nationala a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX

SED LEX va colecta informatii sau date care permite identificarea, persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresa, numar de telefon, adresa de posta electronica - "Date Personale"). Aceasta este necesara si pentru a avea posibilitatea de a va livra, daca este cazul, produsele comandate. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie scoase din baza de date, ne puteti indica oricand acest lucru, prin contactarea noastra prin formularul de ocntact. Daca doriti sa va actualizati datele personale acestea se pot face din contul dvs.

Atunci cind ne trimiteti datele cu caracter personal, SED LEX le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

a.) stocarea si procesarea acelor informatii care ne permit o intelegere mai profunda a nevoilor consumatorilor sau modul in care Compania poate imbunatati calitatea produselor sau serviciilor oferite;
b.)  SED LEX (sau persoana juridica imputernicita de catre  SED LEX sau un tert care actioneaza in numele  SED LEX in cazul unor actiuni promotionale) poate utiliza informatia furnizata pentru a intra in contact cu dumneavoastra cu scopul de a raspunde unei solicitari a dumneavoastra sau ca sa va fie oferit un premiu pe care l-ati solicitat;

c.)  SED LEX poate furniza unei terte parti informatii generale, dar nu individuale, despre vizitatorii sau utilizatorii site-urilor  SED LEX (date statistice).

3. Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

SED LEX nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

SED LEX poate, totusi, transmite informatii cu caracter personal colectate de la dvs. tertilor si nu este raspunzatoare pentru transmiterea datelor dvs. tertilor in urmatoarele cazuri:
- daca transmiterea s-a facut cu acordul dvs.;

- daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.;

- daca datele cu caracter personal care sunt furnizate in mod voluntar in sesiuni de discutii (chat), schimburi de mesaje electronice, forumuri de discutii, comentarii, sau altele asemenea ce se desfasoara pe acest site ar putea fi folosite de terti pentru a genera/transmite mesaje nesolicitate;
- in cazul in care informatia e necesara partenerilor SED LEX pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de SED LEX doar in masura in care este necesara asistenta lor.

-putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

a.) e prevazut intr-o dispozitie legala;

b.) protejeaza drepturile companiei SED LEX sau companiilor partenere;

c.) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

d.) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

 Informatiile mentionate anterior sunt sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de SED LEX, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
- in cazul in care SED LEX fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie si baza de date e transferata noului operator.

            In cazul in care SED LEX devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site.

4. Informatii suplimentare care se colecteaza automat

In anumite situatii, SED LEX poate colecta in mod automat (deci nu prin inregistrare voluntara) informatii cu caracter tehnic si nu datele de identificare ale utilizatorului, in momentul accesarii unui site al SED LEX. Acest tip de informatie tehnica poate fi, dar nu se reduce la: tipul de browser Internet folosit, sistemul de operare al computerului personal folosite de utilizator sau denumirea domeniului sau a gazdei domeniului din care utilizatorul s-a conectat la site-urile  SED LEX

5. Informatii stocate automat de computerul dumneavoastra - Cookies

In momentul accesarii unuia dintre site-urile SED LEX, aceasta poate stoca un volum de informatie in computerul dumneavoastra cu ajutorul functionalitatii browserelor utilizate. Aceasta informatie este in forma de "cookie" sau un fisier de date similar cu acesta si acesta reprezinta o facilitate cu ajutorul careia SED LEX va ofera o navigare mai usoara pe site-urile sale. Cookies sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. Numeroase website-uri folosesc cookies-urile deoarece permit editorului de website sa intreprinda lucruri folositoare precum sa afle daca calculatorul (si probabil utilizatorul sau) a vizitat website-ul anterior. Aceasta ne permite operarea unui serviciu eficient si analiza modelelor de comportament ale vizitatorilor website-ului. De asemenea, in cazul trimiterii de publicitate catre acest Website, tertii care publica reclame sau serverele de publicitate pot plasa sau recunoaste un cookie unic pe browser-ul dumneavoastra. Utilizarea cookies-urilor de catre tertii care publica reclame sau servere de publicitate nu este guvernata de prezenta Politica, ci de propriile politici de confidentialitate ale acestora.

In structura fiecarui browser Internet exista posibilitati de a sterge "cookies" de pe hard-drive, de a bloca primirea de "cookies" sau de a primi un mesaj in momentul in care un "cookie" este stocat in calculatorul dumneavoastra. Va recomandam sa studiati instructiunile de utilizare ale browser-ului Internet pe care il utilizati pentru o mai buna intelegere si utilizare a acestor functii. De obicei, browserele pot fi modificate pentru a impiedica utilizarea cookies-urilor, insa, in cazul in care veti face asta, este posibil ca Serviciul (si Website-ul) sa nu functioneze in mod corespunzator. Informatiile stocate in cookie sunt utilizate pentru a va identifica.


6. Email-uri

Va rugam sa aveti in vedere ca este posibil sa va transmitem email-uri pentru urmatoarele scopuri:

- in cadrul Serviciului. De exemplu, va transmitem (sau este posibil sa va transmitem) email-uri in cateva dintre urmatoarele situatii: 

- dupa inregistrare, comunicandu-va detaliile contului dumneavoastra;pentru a va reaminti serviciile pe care le oferim  (in special daca nu le-ati utilizat inca sau nu le-ati utilizat pentru o perioada);

- pentru a va trimite informatii sau Vouchere pe care le-ati solicitat;

- drept newsletter;

- drept email-uri promotionale;

- si pentru a va oferi servicii inrudite de la SED LEX.

Cu toate acestea, in ceea ce priveste orice email-uri cu scop de marketing sau promotional pe care este posibil sa le trimitem, intotdeauna va vom oferi posibilitatea de a le refuza (sau de a va dezabona de la acestea) pe viitor.

7. Securitate si pastrare.

Datele cu caracter personal pe care le detinem vor fi pastrate in siguranta, in cadrul sistemelor noastre, in conformitate cu politica noastra interna privind securitatea si cu legile. Pastram datele pana la 3 ani de la ultima accesare sau utilizare din partea noastra.in ceea ce priveste informatiile transmise intre Website si/sau utilizatori, desi luam precautii rezonabile de a proteja aceste informatii, este posibil sa nu putem fi in stare sa prevenim accesul neautorizat la aceste informatii din partea tertilor sau dezvaluirea din neatentie a acestor informatii in timpul tranzitului. Utilizatorii accepta acest risc atunci cand comunica cu Website-ul.


8. Revizuirea Politicii de Confidentialitate

SED LEX, in calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.ReduceriBugetari.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca Politica de Confidentialitate prin actualizarea ei. Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam.

Orice modificari aduse prezentei Politici vor intra in vigoare imediat in momentul postarii politicii revizuite pe Website. In functie de natura modificarii, vom anunta modificarea: (a) pe pagina Website-ului, sau (b) prin email, daca avem adresa dumneavoastra de email. Cu toate acestea, in orice caz, prin utilizarea in continuare a Website-ului dupa intreprinderea oricarei modificari, se va considera ca ati fost de acord cu respectivele modificari. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii prezentei Politici, dupa cum aceasta poate fi modificata din cand in cand, in intregime sau partial, trebuie sa incetati utilizarea Website-ului. In acest sens va recomandam  sa vizitati aceasta pagina a Website-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta notificarile actualizate. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti prin formularul de contact sau la sediul nostru:

9. Feedback

SEDLEX ofera posibilitatea utilizatorilor site-urilor sale de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.